Beoordelingen van Poke Bowl King Almelo

Recente recensies van Poke Bowl King Almelo

5 sterren na 18 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Lang wachten bij ophalen terwijl en 5 mensen achter de balie stonden. Kwaliteit van eten was goed en maar wel een beetje koud doordat ik lang moest wachten.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed gevulde poke bowl. Ga zeker opnieuw bestellen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl, gyoza & bubblethee besteld. Op de foto bij het bestellen zie je 3 garnalen in de bokebowl, wat krijg je "2garnalen". Bubblethee zaten maar 4bubble's in. Smaak was goed, daarom alsnog 3 sterren.

Reactie van Poke Bowl King:Als gevolg van de grote druk die we zondag hebben gehad, zijn er enkele fouten gemaakt en dat is te verwachten. Dus we hopen dat je onze excuses accepteert ... Ik zal dit in ons systeem opnemen zodat je kunt krijgen wat je deze keer hebt gemist

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Poké Bowl Nacho Supreme Zalam was best aardig, maar had de zalm niet gebakken moeten zijn? Zo rauw smaakte deze vis smakeloos en voelde glibberig in de mond. Toch blij dat Almeloërs nu ook Poké Bowl kunnen proeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden poke bowls besteld. Het was heerlijk. We komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bram: “ik vond het hele goeie, ik zou gewoon 5 sterren geven! misschien iets meer keuze in de boba balletjes?” Sophie: “prima! goed eten”

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond al klaar op het afgesproken tijdstip. De pokebowl was super lekker en goed gevuld. De optie om zelf samen te stellen bevalt mij goed, dan kun je zelf kiezen wat je lekker vindt. De bubble tea taro met tapioca was ook erg lekker. Ik kan niet wachten om de andere smaken ook te testen, alleen jammer dat jullie geen matcha smaak hebben die lijkt mij ook erg lekker! Deze tent is een goede aanwinst voor Almelo!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, lekkere verse ingrediënten en goede porties, top!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere pokebowls besteld en diverse bubble tea. Laten we beginnen met dat de bezorging optijd was top! Bij het openen van de bestelling kwamen we er al gauw achter dat er geen rietjes bij zaten voor de bubble tea en er op 1 pokebowl geen saus zat. Bij de andere pokebowl kreeg je saus apart wat letterlijk voor 1 hap was. Over de bubble tea valt helaas ook niet veel goeds te zeggen. Het smaakt helaas naar ranja met mega veel water. Ook betaal je 0,50 extra voor de topping boba passievrucht met granaatappelschillen waar je niet eens granaatappelschillen bij krijgt! de boba en jelly zijn ook heel erg weinig en smaakloos. Voor ons helaas de eerste en laatste keer.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd, Goed verpakt maar vooral erg lekker!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eindelijk pokebowl en bubble tea in Almelo.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse ingrediënten, zeker niet te zuinig! Heb heerlijk gegeten. Enige minpuntje is de dressing die ik niet heb gekregen... maar zonder was het gelukkig ook smakelijk!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke poke bowl zelf samen gesteld. heerlijk vers en veel! En wat ook erg prettig is, is dat het niet 80% rijst en 20% toppings is. Het is eerder andersom. Dit restaurant heeft er een vaste klant bij! 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat leuk dat jullie hier zitten ! Qua boba was het een beetje licht qua smaak... de jelly’s vonden we een beetje week. Wel was alles goed verpakt! Misschien een tip om de volgende keer erop te zetten welke smaken het zijn bij een grote bestelling, dat was even puzzelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supperlekker gegeten. Nog nooit zoiets lekkers gegeten. Aanwinst voor almelo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.