Beoordelingen van Poke Bowl King Almelo

Recente recensies van Poke Bowl King Almelo

4 sterren na 201 reviews

, 07-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten En goede bezorging!!

, 31-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.45 besteld/ 20.15 bezorgd zonder excuses of compensatie!!!!!! Laatste keer geweest. Gewoon schandalig dit. Zieke patner zit thuis te wachten op het eten en kan zelf niet reageren. Denk ik dat ik het goed geregeld heb voor hem en dan dit. Ben echt boos!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een ebi heaven en custom poke bowl, ze waren beiden bomvol gevuld en ERG lekker. Vrienden om ons heen waren jaloers. We hopen dat de bezorger zich beter voelt vandaag.

, 30-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bij het bestellen bij de tijd aangegeven zo snel mogelijk. Kreeg netjes een mail met de verwachtte bezorg tijd en om die tijd werd het ook netjes bezorgd. De poke bowls waren goed gevuld en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en snel bezorgt!

, 10-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel wel vaker en normaal is de bezorgtijd prima binnen de tijd, vandaag was dit anders en zonder contact op te lenen waar de bestelling bleef kreeg ik een oprechte excuses voor het lange wachten van de bezorger en een blikje cola gratis. Dit is pas een servers, top gedaan en dankjewel ✌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald, maar was ruim 20 min. te laat klaar. Eindelijk huis, klopte de bestelling niet! Heel spijtig. Smaakte verder goed, was lekker, maar wel erg jammer dat we zo lang moesten wachten en dat het dan ook nog eens niet klopte.

, 09-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Alleen jammer dat de edamame bonen half bevroren waren. Zat nog ijs op!. Maar de pokebowls waren heerlijk

, 09-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bij het openen van de bowls ruikt het naar een oude natte vaatdoek. De tofu is grijs uitgeslagen, taai, smakeloos en naar mijn idee meermaals gefrituurd. Ook de falafel is smakeloos en te hard of te vaak gefrituurd. Daarnaast heb ik ernstige twijfels of de rest van de ingrediënten vers waren. Wij hebben het niet opgegeten. Erg jammer, want het concept van zelf je Pokebowl samenstellen is geweldig.

, 06-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top. Bezorging een half uur te laat zonder een update of communicatie vanuit jullie

, 03-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd, veel keuze in de menu's. Lekker gegeten.

, 15-06-2022

Kwaliteit:

Rating

En weer hadden ze er geen extra zalm in gedaan, waar ik wel voor betaald had. Lijkt erg moeilijk daar om precies in het bakje te doen wat er besteld wordt.

, 08-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Opzich een goede Pokebowl, vond wel jammer dat er geen Wakeme (zeewiersalade bij zat, zou ik standaard verwachten in een pokebowl) of dat je een optie zou hebben om dat toe te voegen. Daarnaast was de rode kool echt niet vers en nogal hard.

, 08-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al twee keer eerder besteld, kwaliteit van het eten zoals altijd goed. Om 17.15u besteld voor bezorging om 18.30u. Om 18.06u een mailtje 'We zijn onderweg'. Vervolgens werd er echter niets bezorgd. Om 18.45u geprobeerd te bellen. Verbinding werd meteen verbroken. De statusupdates werden verzonden vanuit een no reply adres met alleen een verwijzing naar het niet-werkende telefoonnummer. Uiteindelijk maar besloten in de auto te stappen om zelf naar Poke Bowl King heen te rijden en daar te vragen waar de bestelling bleef. Om 19.00u belde mijn vriend dat de bestelling binnen was en kon ik weer huiswaarts. Erg jammer, want het doet de eerdere positieve ervaringen teniet en het geeft geen vertrouwen voor een volgende bestelling. Vertraging kan gebeuren, maar het gebrek aan communicatie en bereikbaarheid stoort.

, 06-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren prima, echter een levertijd van een uur vond ik erg lang. Daarnaast was de bestelling niet correct uitgevoerd: bij 2 gerechten werd er sushi bij geleverd ipv nacho's/ salade.

, 06-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder smakelijk. Wel behoorlijk duur, dus ik haal maar 1 x per maand

, 06-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was koud, Bah

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurden ruim 2 uur voor dat het eten er was Er zat geen sushi rijst onder de groot bow Dus smaakte nergens na We hadden ook green Samoa’s besteld En kregen Gyozo vegetarisch Normaal zijn we echt supper fan van jullie Maar deze keer was het echt heel slecht 👎

, 26-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en ook snel bezorgd.

, 25-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! De bezorger was ook vriendelijk!

, 21-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en het eten is heerlijk

, 18-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect & super lekker! De bezorger was ook heel vriendelijk! 💯

, 04-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Smaakte weer eens heerlijk! De bezorger was ook vriendelijk

, 27-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was dit keer echt super lekker!! Bezorger was ook vriendelijk

, 22-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld en t was echt perfect t smaakte ook echt goed ik ga hier vaker bestellen!

, 22-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een half uurtje later.

, 20-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Fantastische bowl, beste afhaal zaak van Almelo.

, 20-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd , goede kwaliteit.

, 11-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gezond en makkelijk. Af en toe ontbreekt een ingrediënt dat uit gekozen is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2022

Kwaliteit:

Rating

iets meer tonijn, rest was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Goed gevuld en snel klaar!

, 28-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poke Bowl. Vers en meer dan voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 1,5 uur wachten voor er bezorgd wordt zonder bericht of melding gewoon erg slecht. Als je dan hoort dat ze maar 2 bezorgers hebben snap ik het, maar neem dan niet meer bestellingen aan of laat weten wat de besteltijd wordt voor je bestelt. Gebeld na 45 minuten. "Komt binnen 15 min. " werd gezegd. Uiteindelijk nog 45 min. langer moeten wachten.

, 26-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Goede ssrvice en lekkere poke bowls! Aanrader.

, 22-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de aangegeven tijd bezorgd. Minpuntje: de zoeteaardappelen waren niet helemaal gaar

, 20-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goed gevulde bowl. Op tijd bezorgd

, 17-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Was weer over heerlijk.

, 04-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aangemerkt, optijd en het eten was heerlijk

, 01-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2022

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere veganistisch diner.

, 21-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normale pokebowl besteld, meer dan voldoende. Precies op tijd, nette bezorging

, 13-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl was heerlijk de bezorging vreselijk hij wist de voordeur nog niet eens te vinden. Eenmaal gearriveerd was hij nog te beroerd om naar de voordeur te lopen en het eten normaal aan te geven. Vervolgens moest ik op sokken naar buiten om het aan te pakken. Jammer dat het personeel zo slecht is en het eten prima voor mij de laatste keer.

, 10-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel, lekker vers en smaakt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Weer super

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd goed, nu ook weer, helaas zelf per abuis sla melange ipv mix aangekruist. Echter evengoed zeer gevulde poke bowl. Tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was avocado niet rijp.. Voor de rest top

, 16-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke vegetarisch poke bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed eten en mooi op tijd klaar gezet! Top!

, 15-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst was de bestelling een half uur later dan bevestigd. De mini loempia's waren koud en slap. Alleen de poke bowl zelf was in orde.

, 09-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten en goed geholpen.

, 06-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassende en lekkere kennismaking,voor herhaling vatbaar!

, 06-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was echt belachelijk. We hadden ruim op tijd besteld en kregen het een uur en kwartier te laat!!!!!! Eerst werd er al een kwartier na levering gebeld dat de tonijn er niet was, of ik ook wat anders wou? Nee. Vervolgens zou het er met 20 min zijn. Half uur later maar weer gebeld, ‘de bezorger is onderweg, 5 minuten’. Dit waren niet de Nederlandse 5 minuten want dit heeft nog 25 minuten geduurd!!!!! Mij beloofd dat ik een kortingscode of iets zou krijgen, ook niks van gezien. Daarnaast de kwaliteit, wat normaliter wel goed is maar deze keer was de tonijn echt niet te pruimen waar je extra voor betaald evenals de mango, dat je het er zo op durft te doen wanneer je mensen er voor laat betalen. De avocado was zo hard, was ook niet eetbaar. 1 grote teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heel goed, echter wanneer deze 1uur en 10 minuten later komt dan de aangevraagde en bevestigde tijd is dat niet erg klantgericht vind ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen en snelle service! En niet te vergeten overheerlijke pokebowl. Bedankt pokebowl King Almelo!!!

, 22-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden heerlijke pokebowls en een supersnelle bezorging!

, 15-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden zsm aangegeven. Netjes mail terug dat het er met een uur zou zijn. Half uur later ging de bel al, netjes optijd en snelle bezorging. En om niet te vergeten, het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl met verse ingrediënten gegeten, echte aanrader en de medium was voor mij ruim voldoende.Levering was ook redelijk snel en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Weinig roomkaas. Een vogel poept nog meer. Over een hele kom wil ik ook graag bij elke hap alle smaken mogen proeven, ook die van de roomkaas. Al vaker geklaagd maar er word steeds niks mee gedaan. Wat heeft deze beoordeling dan voor zin? Na het telefonisch contact van vandaag ben ik benieuwd hoe het zal gaan met de volgende bestelling. Anders ben ik er echt wel klaar mee. Smaak is elke keer goed en ook de opmaak is prima

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voor de afgesproken tijd! Heel fijn!

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd en het eten is heeeeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling, keurig op tijd, netjes verzorgd, heerlijk gegeten

, 28-09-2021

Kwaliteit:

Rating

zeer goed

, 20-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg fijn dat je je eigen poke bowl kunt samenstellen! De crispy chicken was heerlijk!

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gezond en snel

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en mooi op tijd volgens de inschatting van de levering. Helemaal happy.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het kwam half uur later. Onze pauze was al voorbij.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruim een uur na plaatsen bestelling werd ik gebeld dat het druk was en nog 30 tot 40 minuten zou duren. Bel dan bij ontvangen van de bestelling al dat het langer gaat duren, dan kan ik nog elders bestellen. Na 2 u en 45 minuten (om half 10 s avonds) had ik mijn eten. Gamba's volledig koud. Als "goedmaker" hadden ze 2 blikjes cola bij onze 3 poke bowls gedaan. De poke bowls op zichzelf waren prima.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel t eten niet goed dit keer. Iets was er helaas niet goed :(

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima wrap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en snel klaar!

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste onze toppings

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld en was altijd goed. Echter de laatste paar keer zat er niet in de bowl wat we besteld hadden en duurde de bezorging veel te lang. Bijna 1.5 uur op een maandag vind ik niet normaal!

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is hier opzich best lekker. Maar va. De laatste vier keer dat we hier hebben besteld ging er drie keer wat verkeerd en moest ik weer terug (wordt in mijn postcodegebied namelijk niet bezorgd) 1x totaal verkeerde dressing over mijn zalm. Smaakte totaal niet meer. 2. Grote bowl besteld, kleine gekregen 3. Bakken waren maar half vol. Ondanks dat het lekker is, bestel ik hier niet weer, want het duurt een eeuigsheid voordat je met zijn allen aan tafel zit en kunt gaan eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Als iets er niet is wordt je gebeld, kun je iets anders bestellen.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging.

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!!!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat gaan we heel snel weer doen! Was heerlijk…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere bubble tea en poké bowls (zelf samengesteld), maar de tofu was wat droog.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten . Snelle levering Een aanrader

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Complimenten, super lekker gegeten (alweer)!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was dit keer iets minder lekker dan normaal.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker...♡!!!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging super royale pokebowl

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering. De eerste keer dat ik dit gegeten heb. Apart maar wel lekker

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topping en dressing worden steeds minder. Ik had dubbel creamcheese en teriyaki saus. Het leek er niet op zo weinig. Onze allereerste bestelling was tot nu toe het allerbest. Verder is de kwaliteit super goed

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers, heerlijke ingrediënten en goed gevuld.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen kritiek maar meer een tip: voor de nacho supreme bowl als jullie de nachos apart doen inplaatst van onderin stoppen dan zou het wel lekker smaken. Maar wat ik heb gekregen was niet te eten. Chips waren niet allen nat en slap maar de hele bowl zelfs was een smeersel en zag er niet uit. Bezorging was wel heel snel.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en zeker niet voor de laatste keer. Eten was snel bezorgd en de poke bowl 3 x zalm was erg lekker!!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

KAN niet beter, denk ik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en grote porties!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl is lekker alleen jammer van de service Bestelling niet klaar, toen verkeerde bestelling gekregen dus weer terug moeten, sojabonen bij besteld, deze waren helaas niet goed. Jammer want altijd groot fan van service pokeking in Zwolle

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten , vriendelijke bediening

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde, heel erg lekker! We komen zeker terug!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere poke, snel bezorgd, vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste bestelling bij pokebowlking in Almelo. We hebben ervan genoten, wat een heerlijke pokebowl, super vers en ontzettend lekker. Ga zo door, wij gaan zeker opnieuw bestellen.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en ook mooi op tijd. Zeker vaker bestellen!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zelf een medium pokebowl samengesteld. Hij was heerlijk. Verse ingrediënten en ruim voldoende, ik kon het bijna niet op.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelde saus zat er niet overheen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te snel bezorgd. Geeft niet het gevoel van met zorg te zijn bereid. Zag er ook matig uit. Bowl te pittig. Voeg zelf liever de mate van pittigheid toe.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Maar de volgende keer neem ik een ander sausje. Deze was voor mij veelste pittig.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk. Ze waren iets vergeten wat kan gebeuren en zonder enig probleem werd het na gebracht met excuses

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, Alleen bij alle pokebowl als optie nacho's doen, nu bij de opmerkingen gezet maar dat is waarschijnlijk niet gelezen.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld en aangenaam verrast. (Ook voor het eerst een poke bowl gegeten dus) Goede kwaliteit, vers en erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging sneller dan aangegeven, dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu ca. 5 keer poke bowls besteld. Ze zijn superlekker en de ingredienten zijn heel vers. Ze worden ook heel snel bezorgd. Onze complimenten.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb 2 signiture boba tea besteld. Die waren gwn water met een heel klein beetje melk poeder. Als je ooit authentieke boba tea hebt gehad is dit gewoon troep. Verder hebben wij een salmon fiesta en een zelf samengestelde poke bowl besteld. Salmon fiesta was niet te eten want ten eerst had zalm totaal geen smaak, ten tweede zat er echt maar een druppeltje saus bovenop. Btw hoezo zit er in jullie poke bowls helemaal geen rijst..? Die zelf samengestelde poke bowl was wel prima vandaar een extra sterretje gegeven. Hoop dat jullie het in de toekomst beter zullen doen.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruime voldoende als maaltijd en VERS. Top .

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, prima sushi, rijst was wat aan de kleffe kant.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen Boba in mijn Brown Sugar drankje terwijl ik hiervoor wel had betaald (passievrucht kost 0,50€ extra). Foutjes kunnen gebeuren maar volgende keer liever niet! Ook zaten er geen cherry tomaten in mijn Pokebowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Mocht wel iets meer saus verder top. Nette levering

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed en voldoende eten .

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en de bowls kip en zalm waren heel erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere bowl, zelf samengesteld. Heb ook bubble tea besteld was erg lekker alleen jammer dat er niet meer keuze is in bubbels. Snelle bezorging eerder dan aan werd gegeven. Jullie hebben een bieuwe klant erbij

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, duidelijke informatie (update bestel-status) en heerlijk eten.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere poke bowls gehad, je krijgt veel in verhouding met de prijs en ook zeker goede en verse kwaliteit! Een aanrader dus!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig en veel.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een pokebowl besteld en is zeerzeker voor herhaling vatbaar. Echt heel lekker !

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vrijdagavond hadden wij sushi besteld en ik was toen niet helemaal tevreden over de rijst. Ik werd gebeld en ze maakten excuses, er was inderdaad was. is gegaan. Ter compensatie kreeg ik dezelfde bestelling nog een keer gratis, super super netjes!! De rijst was dit keer goed, de vis was super vers en de bezorging was snel! Aanrader dus!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima poke, naar mijn gevoel wat beperkt in keuzes, vergeleken met poke in grotere steden, maar al met al tevreden. Snel bezorgd ook.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel geleverd door een vriendelijke jongen. We hadden er ook een aantal warme dingetjes bij en die waren echt nog goed warm, dus complimenten daarvoor. Persoonlijk vond ik de sushi rijst echt heeel erg klef wat echt niet lekker was.. De smaak was matig om die reden zou ik iet weer bestellen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden het super lekker! Net zo goed als in Zwolle waar we normaal altijd naar toe gaan. Nu waren we in de buurt van Almelo! Zwolle kan nog wat leren van Almelo want de porties in Almelo zijn groter dan die in zwolle! Dus neem deze tip mee!😀

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een grote poke bowl besteld, erg lekker en goed gevuld! Het was mijn geld zeker waard

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke en meer dan genoeg

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We hebben één poke bowl medium en één poke bowl large besteld. Beide zelf samengesteld. De verhouding tussen de rijst en de andere ingrediënten was prima. Heerlijk vers en de bestelling was mooi op tijd! Echt een aanrader!!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor de eerste keer bij u besteld en waren dik tevreden , dus voor herhaling vatbaar

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spicy shiso salmon en threesome salmon bowl besteld. Waren voortreffelijk. Alleen bij de laatste miste ik de pittige zalmsalade. Smaak was toch voortreffelijk

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de allereerste keer hier wat besteld. Ik had een pokébowl en bubble tea. Het was echt héél erg lekker! Ga hier vaker bestellen, Zeker een aanrader!!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Heerlijke bowl. een beetje te weinig rijst, verder goed gevuld gewoon lekker 😋 bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar 👌

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk gegeten.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Bubble tea's waren heel lekker!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk, alleen jammer dat ze de eetstokjes vergeten waren 🙈

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, grote portie.. en betaalbaar!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voortreffelijk bezorging was goed. Als het wat sneller was geweest ( nu ca. 1 uur) dan vijf sterren

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowls! En de bubble tea is echt een verslaving geworden! Misschien in de toekomst meer keuze bieden aan boba smaakjes. Dankjewel.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bubble tea super lekker! Thanks. En ook snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, ziet er goed uit.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten genoeg! hartstikke lekker en veel. verder wouden we om 17.30 geleverd hebben maar was de bezorger er al om 17.05. Had net zo goed kunnen zijn dat we nog niet thuis waren. Dus liever iets meer aan de tijd houden.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en precies op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige mensen en super lekkere pokebowls en shushi. Bestelling was maar een paar minuten later dan gevraagd en toch werd er netjes excuses aangeboden. Ook een leuk berichtje gekregen i.v.m. verjaardag. Top ervaring!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld en stond netjes op tijd klaar. Als verrassing voor iemand gehaald en was groot succes! Het smaakte heerlijk werd er gezegd!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke custom pokebowl.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke zelf samengestelde pokebowl! Aanrader!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed eten... ik bestel zeker nog een keer

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lang wachten bij ophalen terwijl en 5 mensen achter de balie stonden. Kwaliteit van eten was goed en maar wel een beetje koud doordat ik lang moest wachten.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed gevulde poke bowl. Ga zeker opnieuw bestellen.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl, gyoza & bubblethee besteld. Op de foto bij het bestellen zie je 3 garnalen in de bokebowl, wat krijg je "2garnalen". Bubblethee zaten maar 4bubble's in. Smaak was goed, daarom alsnog 3 sterren.

Reactie van Poke Bowl King:Als gevolg van de grote druk die we zondag hebben gehad, zijn er enkele fouten gemaakt en dat is te verwachten. Dus we hopen dat je onze excuses accepteert ... Ik zal dit in ons systeem opnemen zodat je kunt krijgen wat je deze keer hebt gemist

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Poké Bowl Nacho Supreme Zalam was best aardig, maar had de zalm niet gebakken moeten zijn? Zo rauw smaakte deze vis smakeloos en voelde glibberig in de mond. Toch blij dat Almeloërs nu ook Poké Bowl kunnen proeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden poke bowls besteld. Het was heerlijk. We komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bram: “ik vond het hele goeie, ik zou gewoon 5 sterren geven! misschien iets meer keuze in de boba balletjes?” Sophie: “prima! goed eten”

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond al klaar op het afgesproken tijdstip. De pokebowl was super lekker en goed gevuld. De optie om zelf samen te stellen bevalt mij goed, dan kun je zelf kiezen wat je lekker vindt. De bubble tea taro met tapioca was ook erg lekker. Ik kan niet wachten om de andere smaken ook te testen, alleen jammer dat jullie geen matcha smaak hebben die lijkt mij ook erg lekker! Deze tent is een goede aanwinst voor Almelo!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, lekkere verse ingrediënten en goede porties, top!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere pokebowls besteld en diverse bubble tea. Laten we beginnen met dat de bezorging optijd was top! Bij het openen van de bestelling kwamen we er al gauw achter dat er geen rietjes bij zaten voor de bubble tea en er op 1 pokebowl geen saus zat. Bij de andere pokebowl kreeg je saus apart wat letterlijk voor 1 hap was. Over de bubble tea valt helaas ook niet veel goeds te zeggen. Het smaakt helaas naar ranja met mega veel water. Ook betaal je 0,50 extra voor de topping boba passievrucht met granaatappelschillen waar je niet eens granaatappelschillen bij krijgt! de boba en jelly zijn ook heel erg weinig en smaakloos. Voor ons helaas de eerste en laatste keer.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd, Goed verpakt maar vooral erg lekker!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eindelijk pokebowl en bubble tea in Almelo.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse ingrediënten, zeker niet te zuinig! Heb heerlijk gegeten. Enige minpuntje is de dressing die ik niet heb gekregen... maar zonder was het gelukkig ook smakelijk!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke poke bowl zelf samen gesteld. heerlijk vers en veel! En wat ook erg prettig is, is dat het niet 80% rijst en 20% toppings is. Het is eerder andersom. Dit restaurant heeft er een vaste klant bij! 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat leuk dat jullie hier zitten ! Qua boba was het een beetje licht qua smaak... de jelly’s vonden we een beetje week. Wel was alles goed verpakt! Misschien een tip om de volgende keer erop te zetten welke smaken het zijn bij een grote bestelling, dat was even puzzelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supperlekker gegeten. Nog nooit zoiets lekkers gegeten. Aanwinst voor almelo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.