Beoordelingen van Poke Bowl King Almelo

Recente recensies

4.0
Paul
10 juni 2024

Volgens ons was de teriyaki dressing per ongeluk vergeten, kan gebeuren maar daardoor zat er weinig smaak aan de Poke. Oogelost met soyasaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kroeze
10 juni 2024

Een uur te laat, niet telefonisch bereikbaar. Jammer. De pokébowl was niet super, maar ok; te veel mais en klonterige rijst. Niet voor herhaling vatbaar, helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda van Verseveld
7 juni 2024

Helaas waren ze ze zalm vergeten maar opgelost.... komen ze een nieuwe brengen zit de Mango er niet bij.......erg jammer

Jolanda van Verseveld
7 juni 2024

Was erg lekker

OMS
2 juni 2024
Kees
29 mei 2024

Was weer heerlijk, wel jammer dat de bakjes de laatste tijd steeds minder goed gevuld zijn.

Kaylee
22 mei 2024

Super! Heel goed gevuld en ontzettend lekker!

Kaylee
16 mei 2024

We bestellen regelmatig bij jullie en zijn normaal heel erg tevreden. Helaas deze keer iets minder. Weinig rijst, weinig zalm, weinig saus en de roomkaas was echt heel erg weinig. Lente uit waarvoor ik extra heb betaald zat er niet op. De smaken waren verder goed, maar vonden dit wel erg jammer aangezien je er wel voor betaald.

Kyram Kuikhoven
13 mei 2024

Mijn dochter (11) heeft de bestelling opgehaald, zij zou het bedrag van €27,70 pinnen en is daarbij geholpen door medewerkster. Er blijkt alleen €28,70 te zijn gepind. De bijgesloten factuur gaf ook €27,70 aan. Dat vind ik vervelend. Ik heb erover gebeld, maar kreeg niet de indruk dat de medewerkster het recht zou zetten, al beloofde ze dat het verschil teruggestort zou worden. Het gaat me niet om de euro of maar om de situatie en de afhandeling.

Borggreve
29 april 2024

De zalm was heerlijk vers maar aan de zeewier salade zat een vreemd luchtje. Wat ik wel irritant vind is dat wanneer ik de poke bowls om 17.45 vraag om bezorgd te worden en de bezorger staat om 17.05 voor mijn deur. Toevallig waren we net thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Molenaar
26 april 2024

Blijft altijd top, vers en vele mogelijkheden. Vriendelijke bediening.

Jan Lucas
20 april 2024

Tja, we waren al gewend dat de tijd die in de mail wordt gezet, de vertrektijd is van de heren. Maar gisteren 1 uur na de gemailde tijd pas bezorgd. Excuus, het was druk. Maar de heren konden op de gemailde tijd wel eerst bellen (contant betalen), maar niet vertellen dat het een uur later zou worden. Jammer, hier doe ik niet meer aan mee, ik laat me de gek niet aansteken. De kwaliteit is trouwens wel goed.

Sert
17 april 2024
Balazs
20 maart 2024
S
20 maart 2024

Meer dan een uur wachten op mijn bestelling op een dinsdag avond. En er zat bijna geen saus op. Heel veel Komkommer en weinig zeewier. Al met al smaakte het wel prima, maar ik ben beter gewend.

Rinus
11 maart 2024

Eten zoals attijd prima. Bezorging blijft een probleem. Deze keer een half uur later dan gepland. Dit is redelijk optijd, helaas 1 pokebowl vergeten, dus nog een half uur wachten tot ook die bezorgt was. Maar al een stuk beter dan de vorige keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
6 maart 2024

Helaas regelmatig te laat en worden soms ingrediënten vergeten.

Jan Lucas
3 maart 2024

Het is erg jammer dat de uitstekende kwaliteit van de Poke bowl een beetje word neergehaald door de te late levering. Dit is de 4e keer dat ik besteld heb, en voor de 4e keer een kwartier tot 20 minuten te laat. Dit terwijl via mail toch de bestelde tijd steeds wordt aangegeven. Zorg dat je op tijd levert!

Mirjam
26 februari 2024

Te lekker eigenlijk elke bestelling opnieuw

Huub
23 februari 2024

Was lekker!

Sylvia
15 februari 2024

Heerlijke pokebowl en een snelle bezorging

Margot
15 februari 2024

Goed gevulde pokebowls en smaakvol!

Amber
1 februari 2024

Superduperdank! Was zoals altijd heeerlijk!!

Marc
27 januari 2024

Goed gevulde poke bowl. Vol smaak. Aanrader.

Goran
24 januari 2024
A De Koning
24 januari 2024

Zoals altijd meer dan tevreden!!

Stefan
24 januari 2024

Super lekker! Vriendelijk personeel

Knegt
22 januari 2024

Zoals altijd lekker.

Rinus Stevelink
15 januari 2024

Helaas bezorging bijna 2 uur later dan aangekondigd. Eten was, zoals altijd, heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floor
12 januari 2024

‘S middags om 16.00u besteld met als bezorgtijd 17.30u. Je zou verwachten dat je dan optijd genoeg bent. Bestelling kwam helaas pas om 18.30u aan. Gelukkig smaakte de pokebowls wel goed zoals gewoonlijk.

Ferdy Timmer
6 januari 2024

Mijn 2 dochtertjes die hadden zelfstandig boba thea besteld,kwamen 2 euro tekort en werden gematst. Topservice en klantvriendelijkheid en de thea was top. Een aanrader!!

Jolanda van Verseveld
30 december 2023

Jammer dat er nu ook bezorgkosten bij komen word allemaal wel erg duur

Alia
21 december 2023

Heerlijke poke bowl met verse groenten. Helaas te weinig saus. Ook andere saus dan gewend bij de gekozen Pokebowl.

Aniek
20 december 2023

Elke keer superlekker en heel vers! Absoluut een aanrader. Gelukkig voldoende kip erin👌🏻

Linda
14 december 2023
Bram Schildkamp
3 december 2023

Er werd een half uur later bezorgd dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selena Yeghazarian
5 november 2023

De poke bowl was koud, het bakje en de tas zaten helemaal onder de sojasaus… Plus ik heb langer dan een uur op mijn bestelling gewacht.

Paul Borggreve
4 november 2023

3 poke bowls besteld, waren super vers maar op 2 bowls was helaas geen teriyaki saus op gedaan maar een pittige mayonaise.

Angel
1 november 2023

Eten was erg lekker en optijd bezorgd. Ze hadden geen tomaatjes meer maar hier hebben ze me netjes voor opgebeld en een ander ingrediënt voor laten uitkiezen. Bezorger en beller (geen idee of het de zelfde mensen waren) allebei netjes en aardig. Al bij al erg tevreden en hoop dat dit de volgende keer ook zo is want wil daar zeker opnieuw bestellen in de toekomst!

Peter
30 oktober 2023
Heerlijk
25 oktober 2023
Molenaar
13 oktober 2023

Heerlijke Poke bowl. De standaard Poke bowls zijn al kompleet genoeg, maar zelf samenstellen is ook top. Een aanrader

Abigail
26 september 2023

In m'n sushi wrap was de mango vergeten en het duurde een uur en een kwartier om geleverd te worden.. bezorger was wel heel vriendelijk

Iris
14 september 2023
Katala
24 augustus 2023

Het werd erg laat bezorgd (een halfuur na de geschatte tijd en dus 2 uur na het bestellen) en er was een artikel niet meegeleverd…

Claudia
19 augustus 2023

Bestelling zou om 18u bezorgd worden. Het was rond 18.30. De kip was helaas droog en normaal is de poke bowl iets lauw. Dit was helaas ook niet zo. Ik ken ze beter...

Marijke
18 augustus 2023

Erg lekkere poke bowls!

Anne
9 augustus 2023
Mart
21 juli 2023

Bezorgtijd is echt onacceptabel

Anoniem
9 juli 2023

Bestellen al jaren, maar merk dat de prijs omhoog gaat en de hoeveelheid ingrediënten flink vermindert. We hadden een grote poke bowl besteld, maar dit was voorheen een normale..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Snieders
6 juli 2023

Helaas waren wij positief de vorige keer. Maar nu heel veel jalapeno erin weinig sushi rijst moesten we echt zoeken en helaas geen sojasaus en wel besteld

Tijof
4 juli 2023

De edame boontjes waren al gepeld en zoutloos. Bij de gamba s en de loempias zat dezelfde saus als de pokebowl. De bovenstaande snacks pasten niet in het bakje met saus. Erg jammer... Eerste keer besteld. We gaan t niet nog een keer doen. Succes verder

Dennis
2 juli 2023

Het eten is top maar de bezorging is erg traag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen Ronhaar
26 juni 2023

Rond 17:15 uur besteld, bestelling om 19:45 uur gekregen. Ronduit slecht en dit was niet de 1e keer dat dit gebeurde.

Von Gabain
21 juni 2023

Super heerlijke maaltijd.

Dani
20 juni 2023

Top ,

Jolanda Van Verseveld
9 juni 2023

Helaas zat er deze keer niet zoveel in het bakje

Alie Blikmans
3 juni 2023

Na onze vorige ervaring nogmaals besteld bij jullie maar deze keer niet tevreden. Het eten kwam een half uur later dan gepland. De springrolls waren koud en niet meer knapperig. Ook bij een van de pokebpwl qas te merken dat deze wrs al langer stond en een beetje zompig was geworden. Daarnaast klopte de bestelling zoals opgegeven niet helemaal. Verzoeken waren niet nagekomen. Heel jammer

Sandra
3 juni 2023

De pokebowl zag er goed uit en was heerlijk ook op tijd bezorgd

C. Ten thije
2 juni 2023

Niks veranderen, het was heerlijk

Paul Borggreve
28 mei 2023

Kreeg om17.19 het bericht dat de bestelling onderweg was. Echter om 18.14 werd de bestelling pas afgeleverd. De chruncy Seaweed was behoorlijk taai geworden, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Van Verseveld
26 mei 2023

De bestelling kwam veel te laat ik moest weer aan het werk Geen Philadelphia cream erop, vergeten Dit ben ik niet gewend Jammer

Jacqueline
16 mei 2023

De poke bowls zijn heerlijk en alle ingrediënten zijn vers en van goede kwaliteit

Jolanda Van Verseveld
8 mei 2023

Helaas was de rijst hard dit ben ik niet gewend, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
7 mei 2023

Het was zoals altijd heerlijk !

Niek
5 mei 2023

Een hele goeie poke bowl, goeie aanrader en snelle service!

Judith
4 mei 2023

Het eten is echt lekker maar nu voor de 2e keer besteld en beide keren echt een half uur te laat.. (niet overdreven)

Sylvia
1 mei 2023
Anita Van Duiven
1 mei 2023

Beetje laat bezorgd maar kan gebeuren. Alleen jammer dat de edamame nog waren bevroren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riccardo Busser
26 april 2023

Bezorging en smaak was super, helaas maagklachten later.

OMS
24 april 2023
Mafo
20 april 2023

2x pokebowl besteld, erg lekker!

Ss
14 april 2023

Bezorging duurt keer op keer veel te lang. Jammer, want het eten is lekker. De bezorger staat vervolgens 5 minuten te bellen voor de deur met een vriend. Wij zijn op dat moment al 1,5 uur aan het wachten op ons eten. Heel bijzonder.

Longartsen ZGT
14 april 2023

De bezorging was 55 minuten te laat, dit is al de 3e keer dat er niet bezorgt wordt op het afgesproken tijdstip. Een compensatie zal in dit geval op zijn plaats zijn.

D
13 april 2023
Jolanda Van Verseveld
9 april 2023

Vandaag extra lekker Weet niet wie de kok is ,maar super

Suzan
5 april 2023

Ik had de gegrilde zalm met quinoa en het was heel lekker! Duurde wel 45 minuten helaas maar eten was lekker

Esmeralda
27 maart 2023

3 sterren omdat deze keer de rijst wat te hard was vergeleken met al de andere keren dat ik bij jullie heb besteld, misschien iets om rekening mee te houden, voor de rest vol tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidwien Kruijswijk Jansen
25 maart 2023

Het eten kwam 45 minuten te laat. Dit was erg vervelend, omdat we nu in de geplande eetpauze geen eten hadden, en tijdens sollicitatiegesprekken ons eten moesten opeten. Ik heb na het eerste kwartier wachten meerdere keren moeten bellen. Het was er dus pas na 45 minuten. Het eten zelf was heerlijk trouwens.

Nn
12 maart 2023

2 bowl’s besteld, bij 1 de verkeerde saus. Ze wilden een nieuwe bezorgen, maar daarop heb ik een uur moeten wachten. De Bowl’s smaken heerlijk, maar er gaat vaak iets mis met de ingrediënten (ik heb vaker verkeerde of vergeten ingrediënten). Het wordt elke keer wel opgelost, maar daardoor eet je niet gelijk met de anderen. Hier moeten ze echt wat aan verbeteren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Van Verseveld
3 maart 2023

Heerlijk

Lidwien
24 februari 2023

Heel tevreden, zeker door de persoonlijke benadering. We werden een half uur na bezorging gebeld of alles naar wens was door erg aardige meneer. Hele goede service en fijn dat de saus apart verpakt kon worden.

Warringa
19 februari 2023

Het was weer heerlijk en van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Van Verseveld
11 februari 2023

Heerlijk

Engelage
28 januari 2023

Super vers en heerlijk gegeten. Wij bestellen hier zeker weer .

Letteboer
26 januari 2023
Jolanda
26 januari 2023

Vaker besteld,maar blijft lastig met de bezorging Maar geef niet op ....eten is heerlijk

Jacqueline
24 januari 2023

Heerlijke poke bowl, prima van kwaliteit

Wilma
23 januari 2023

Afgehaald, het stond al netjes klaar, de medewerkers waren erg vriendelijk. En het smaakte zoals gewoonlijk weer erg lekker.

margo
23 januari 2023

zoals altijd, prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
9 januari 2023

Heerlijke bowl en echt goede loempia’s

Tamara
8 januari 2023

Helaas misten in mijn pokebowl 2 gerechten waar we wel extra voor hebben betaald (pompoen en omelet). Verder lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
6 januari 2023

Super weer erg lekker

Jolanda van Verseveld
11 december 2022
Jolanda van Verseveld
26 november 2022

Super.....

Marell
21 november 2022

Wij bestellen altijd onze poke bowls bij Poke Bowl King, normaal kloppen de Poke Bowls altijd en zitten de juiste ingrediënten op de Poke Bowl. Afgelopen twee keren was het echter slecht. De extra ingrediënten die wij bestelden zaten er niet op, terwijl hier wel extra voor moet worden betaald en bij het bestellen van twee poke bowls halen ze de inhoud door elkaar. Ook na telefonisch contact op te nemen met Poke Bowl king wordt gezegd dat je bij de volgende bestelling die je ooit gaat plaatsen maar aan moet geven dat je vorige keer een slechte ervaring hebt gehad, maar hier wordt vervolgens niks aan gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda van Verseveld
16 november 2022

De bezorging is waardeloos......word wel opgelost maar eerst maar wachten

Rinus, Almelo
7 november 2022

Eten was prima. Bezorging een ramp. Ruim op tijd besteld. Toen na half uur het eten er nog niet was gaan bellen. Antwoordapparaat dat aangeeft dat er niet bezorgd wordt. Dan maar in de auto naar het adres om uit te vinden wat er aan de hand was. Daar weer veel misverstand en moeizame communicatie. Bleek dat de bezorger wel onderweg was, Inderdaad bijna 2 uur stond de jongeman voor de deur. Dit is niet de eerste keer dat de bezorging belabberd is. Neem geen bestellingen aan als je niet de capaciteit hebt om te bezorgen. Liever minder klanten maar tevreden dan dit. Zal hier niet snel opnieuw bestellen ondanks dat het eten prima is en een korting voor de volgende bestelling is toegezegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albers
6 november 2022

Kwaliteit was zoals gewend erg goed helaas 1 verkeerd ingrediënt in de bowl. Bezorgen was echter veel minder als normaal duur meer dan 3 kwartier na aangegeven bezorgtijd. En toen we probeerden te bellen was er geen gehoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke Nijhoff-wessels
24 oktober 2022

Heerlijke poke bowl! Wel vaak niet correcte bestellingen. Dit keer klopte 1 van de 6 bowls niet (verkeerde saus en 1 ingrediënt vergeten). En bezorger spreekt geen Nederlands.