Beoordelingen van Poke Bowl King Almelo

Recente recensies

4.0
Alie Blikmans
3 juni 2023

Na onze vorige ervaring nogmaals besteld bij jullie maar deze keer niet tevreden. Het eten kwam een half uur later dan gepland. De springrolls waren koud en niet meer knapperig. Ook bij een van de pokebpwl qas te merken dat deze wrs al langer stond en een beetje zompig was geworden. Daarnaast klopte de bestelling zoals opgegeven niet helemaal. Verzoeken waren niet nagekomen. Heel jammer

Sandra
3 juni 2023

De pokebowl zag er goed uit en was heerlijk ook op tijd bezorgd

C. Ten thije
2 juni 2023

Niks veranderen, het was heerlijk

Paul Borggreve
28 mei 2023

Kreeg om17.19 het bericht dat de bestelling onderweg was. Echter om 18.14 werd de bestelling pas afgeleverd. De chruncy Seaweed was behoorlijk taai geworden, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Van Verseveld
26 mei 2023

De bestelling kwam veel te laat ik moest weer aan het werk Geen Philadelphia cream erop, vergeten Dit ben ik niet gewend Jammer

Jacqueline
16 mei 2023

De poke bowls zijn heerlijk en alle ingrediƫnten zijn vers en van goede kwaliteit

Jolanda Van Verseveld
8 mei 2023

Helaas was de rijst hard dit ben ik niet gewend, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
7 mei 2023

Het was zoals altijd heerlijk !

Niek
5 mei 2023

Een hele goeie poke bowl, goeie aanrader en snelle service!

Judith
4 mei 2023

Het eten is echt lekker maar nu voor de 2e keer besteld en beide keren echt een half uur te laat.. (niet overdreven)

Sylvia
1 mei 2023
Anita Van Duiven
1 mei 2023

Beetje laat bezorgd maar kan gebeuren. Alleen jammer dat de edamame nog waren bevroren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riccardo Busser
26 april 2023

Bezorging en smaak was super, helaas maagklachten later.

OMS
24 april 2023
Mafo
20 april 2023

2x pokebowl besteld, erg lekker!

Ss
14 april 2023

Bezorging duurt keer op keer veel te lang. Jammer, want het eten is lekker. De bezorger staat vervolgens 5 minuten te bellen voor de deur met een vriend. Wij zijn op dat moment al 1,5 uur aan het wachten op ons eten. Heel bijzonder.

Longartsen ZGT
14 april 2023

De bezorging was 55 minuten te laat, dit is al de 3e keer dat er niet bezorgt wordt op het afgesproken tijdstip. Een compensatie zal in dit geval op zijn plaats zijn.

D
13 april 2023
Jolanda Van Verseveld
9 april 2023

Vandaag extra lekker Weet niet wie de kok is ,maar super

Suzan
5 april 2023

Ik had de gegrilde zalm met quinoa en het was heel lekker! Duurde wel 45 minuten helaas maar eten was lekker

Esmeralda
27 maart 2023

3 sterren omdat deze keer de rijst wat te hard was vergeleken met al de andere keren dat ik bij jullie heb besteld, misschien iets om rekening mee te houden, voor de rest vol tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidwien Kruijswijk Jansen
25 maart 2023

Het eten kwam 45 minuten te laat. Dit was erg vervelend, omdat we nu in de geplande eetpauze geen eten hadden, en tijdens sollicitatiegesprekken ons eten moesten opeten. Ik heb na het eerste kwartier wachten meerdere keren moeten bellen. Het was er dus pas na 45 minuten. Het eten zelf was heerlijk trouwens.

Nn
12 maart 2023

2 bowlā€™s besteld, bij 1 de verkeerde saus. Ze wilden een nieuwe bezorgen, maar daarop heb ik een uur moeten wachten. De Bowlā€™s smaken heerlijk, maar er gaat vaak iets mis met de ingrediĆ«nten (ik heb vaker verkeerde of vergeten ingrediĆ«nten). Het wordt elke keer wel opgelost, maar daardoor eet je niet gelijk met de anderen. Hier moeten ze echt wat aan verbeteren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Van Verseveld
3 maart 2023

Heerlijk

Lidwien
24 februari 2023

Heel tevreden, zeker door de persoonlijke benadering. We werden een half uur na bezorging gebeld of alles naar wens was door erg aardige meneer. Hele goede service en fijn dat de saus apart verpakt kon worden.

Warringa
19 februari 2023

Het was weer heerlijk en van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Van Verseveld
11 februari 2023

Heerlijk

Beyza
3 februari 2023

Normaal gesproken altijd netjes en op tijd, dit keer was het erg laat en ijskoud aangekomen. Helaas

Engelage
28 januari 2023

Super vers en heerlijk gegeten. Wij bestellen hier zeker weer .

Letteboer
26 januari 2023
Jolanda
26 januari 2023

Vaker besteld,maar blijft lastig met de bezorging Maar geef niet op ....eten is heerlijk

Jacqueline
24 januari 2023

Heerlijke poke bowl, prima van kwaliteit

Wilma
23 januari 2023

Afgehaald, het stond al netjes klaar, de medewerkers waren erg vriendelijk. En het smaakte zoals gewoonlijk weer erg lekker.

margo
23 januari 2023

zoals altijd, prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
9 januari 2023

Heerlijke bowl en echt goede loempiaā€™s

Tamara
8 januari 2023

Helaas misten in mijn pokebowl 2 gerechten waar we wel extra voor hebben betaald (pompoen en omelet). Verder lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
6 januari 2023

Super weer erg lekker

Jolanda van Verseveld
11 december 2022
Jolanda van Verseveld
26 november 2022

Super.....

Marell
21 november 2022

Wij bestellen altijd onze poke bowls bij Poke Bowl King, normaal kloppen de Poke Bowls altijd en zitten de juiste ingrediƫnten op de Poke Bowl. Afgelopen twee keren was het echter slecht. De extra ingrediƫnten die wij bestelden zaten er niet op, terwijl hier wel extra voor moet worden betaald en bij het bestellen van twee poke bowls halen ze de inhoud door elkaar. Ook na telefonisch contact op te nemen met Poke Bowl king wordt gezegd dat je bij de volgende bestelling die je ooit gaat plaatsen maar aan moet geven dat je vorige keer een slechte ervaring hebt gehad, maar hier wordt vervolgens niks aan gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda van Verseveld
16 november 2022

De bezorging is waardeloos......word wel opgelost maar eerst maar wachten

Rinus, Almelo
7 november 2022

Eten was prima. Bezorging een ramp. Ruim op tijd besteld. Toen na half uur het eten er nog niet was gaan bellen. Antwoordapparaat dat aangeeft dat er niet bezorgd wordt. Dan maar in de auto naar het adres om uit te vinden wat er aan de hand was. Daar weer veel misverstand en moeizame communicatie. Bleek dat de bezorger wel onderweg was, Inderdaad bijna 2 uur stond de jongeman voor de deur. Dit is niet de eerste keer dat de bezorging belabberd is. Neem geen bestellingen aan als je niet de capaciteit hebt om te bezorgen. Liever minder klanten maar tevreden dan dit. Zal hier niet snel opnieuw bestellen ondanks dat het eten prima is en een korting voor de volgende bestelling is toegezegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albers
6 november 2022

Kwaliteit was zoals gewend erg goed helaas 1 verkeerd ingrediƫnt in de bowl. Bezorgen was echter veel minder als normaal duur meer dan 3 kwartier na aangegeven bezorgtijd. En toen we probeerden te bellen was er geen gehoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke Nijhoff-wessels
24 oktober 2022

Heerlijke poke bowl! Wel vaak niet correcte bestellingen. Dit keer klopte 1 van de 6 bowls niet (verkeerde saus en 1 ingrediƫnt vergeten). En bezorger spreekt geen Nederlands.

Linn
23 oktober 2022

Heerlijke poke bowl

Veldhuis
21 oktober 2022

Top! Smaakte heerlijk! Ga hier zeker weer eens bestellen!

Alice
16 oktober 2022

Poke bowl was heerlijk, jammer dat het 35 minuten later werd. Gelukkig is de maaltijd koud. Na de 2e mail te hebben ontvangen nog flink later, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
8 oktober 2022

Beetje weinig zalm in de zalm poke bowl

Nuran
8 oktober 2022

Poke bowl was okay maar de sushi was slechter dan van de supermarkt.

Elma
4 oktober 2022

De Japanse pompoen was niet op voorraad, we werden over gebeld en kregen een nieuw voorstel! Complimenten voor de afwerking! Het was weer heerlijk!

Krystle
28 september 2022

Wederom weer heel erg tevreden, speciale wensen wordt altijd goed rekening mee gehouden

Robert
16 september 2022

Altijd prima bowls, ook voor een veggie als mij šŸ‘šŸ»

Jolanda
5 september 2022

Helaas zat de extra kip er niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura Van der Schoor
29 augustus 2022

Lekkere PokƩbowl en leuk om zelf samen te stellen. Bezorging was heel op tijd!

Alexander
27 augustus 2022

Meneer verontschuldigde zich dat hij laat was met zijn bestelling, hij was 4 minuten later dan gepland. Eten wat zĆ³ lekker dat we vandaag (een dag later) alweer gaan bestellen.

Jolanda van Verseveld
20 augustus 2022

Was weer heerlijk

Van Beek
18 augustus 2022

Na bestelling een bevestiging dat het een uur later bezorgd zou worden. Melding bestelling is onderweg, vervolgens 45min gewacht, bestelling een half uur later dan bevestigd ontvangen en de warme snacks waren lauw en taai. Pokebowl zelf was goed.

A Bekhuis
16 augustus 2022

1 uur en 15 minuten wachttijd terwijl 1 uur in de mail was aangegeven. Dat is wel l met al erg lang. Smaakte prima en gemiddeld portie was voldoende.

Dion
13 augustus 2022

Ondanks dat de bestelling niet helemaal klopte, erg lekker gegeten!

MM
7 augustus 2022

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda van Verseveld
4 augustus 2022

Heerlijk gegeten En goede bezorging!!

Greetje Nijboer
31 juli 2022

17.45 besteld/ 20.15 bezorgd zonder excuses of compensatie!!!!!! Laatste keer geweest. Gewoon schandalig dit. Zieke patner zit thuis te wachten op het eten en kan zelf niet reageren. Denk ik dat ik het goed geregeld heb voor hem en dan dit. Ben echt boos!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikki
31 juli 2022
Amanda
31 juli 2022

Wij hadden een ebi heaven en custom poke bowl, ze waren beiden bomvol gevuld en ERG lekker. Vrienden om ons heen waren jaloers. We hopen dat de bezorger zich beter voelt vandaag.

Heleen
30 juli 2022
Margot
17 juli 2022

Ik had bij het bestellen bij de tijd aangegeven zo snel mogelijk. Kreeg netjes een mail met de verwachtte bezorg tijd en om die tijd werd het ook netjes bezorgd. De poke bowls waren goed gevuld en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MOOTS
13 juli 2022

Het was lekker en snel bezorgt!

Manuela
10 juli 2022

Ik bestel wel vaker en normaal is de bezorgtijd prima binnen de tijd, vandaag was dit anders en zonder contact op te lenen waar de bestelling bleef kreeg ik een oprechte excuses voor het lange wachten van de bezorger en een blikje cola gratis. Dit is pas een servers, top gedaan en dankjewel āœŒšŸ¼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
10 juli 2022

Bestelling opgehaald, maar was ruim 20 min. te laat klaar. Eindelijk huis, klopte de bestelling niet! Heel spijtig. Smaakte verder goed, was lekker, maar wel erg jammer dat we zo lang moesten wachten en dat het dan ook nog eens niet klopte.

Chantal
9 juli 2022

Was erg lekker. Alleen jammer dat de edamame bonen half bevroren waren. Zat nog ijs op!. Maar de pokebowls waren heerlijk

Malou
6 juli 2022

Eten was top. Bezorging een half uur te laat zonder een update of communicatie vanuit jullie

Carolien
3 juli 2022
Hannink
26 juni 2022
Kazim
21 juni 2022
Marielle
19 juni 2022

Stipt op tijd bezorgd, veel keuze in de menu's. Lekker gegeten.

Michel
15 juni 2022

En weer hadden ze er geen extra zalm in gedaan, waar ik wel voor betaald had. Lijkt erg moeilijk daar om precies in het bakje te doen wat er besteld wordt.

vincent
8 juni 2022

Opzich een goede Pokebowl, vond wel jammer dat er geen Wakeme (zeewiersalade bij zat, zou ik standaard verwachten in een pokebowl) of dat je een optie zou hebben om dat toe te voegen. Daarnaast was de rode kool echt niet vers en nogal hard.

Karin
8 juni 2022

Al twee keer eerder besteld, kwaliteit van het eten zoals altijd goed. Om 17.15u besteld voor bezorging om 18.30u. Om 18.06u een mailtje 'We zijn onderweg'. Vervolgens werd er echter niets bezorgd. Om 18.45u geprobeerd te bellen. Verbinding werd meteen verbroken. De statusupdates werden verzonden vanuit een no reply adres met alleen een verwijzing naar het niet-werkende telefoonnummer. Uiteindelijk maar besloten in de auto te stappen om zelf naar Poke Bowl King heen te rijden en daar te vragen waar de bestelling bleef. Om 19.00u belde mijn vriend dat de bestelling binnen was en kon ik weer huiswaarts. Erg jammer, want het doet de eerdere positieve ervaringen teniet en het geeft geen vertrouwen voor een volgende bestelling. Vertraging kan gebeuren, maar het gebrek aan communicatie en bereikbaarheid stoort.

Sylvia
6 juni 2022

De gerechten waren prima, echter een levertijd van een uur vond ik erg lang. Daarnaast was de bestelling niet correct uitgevoerd: bij 2 gerechten werd er sushi bij geleverd ipv nacho's/ salade.

Robert
6 juni 2022

Bijzonder smakelijk. Wel behoorlijk duur, dus ik haal maar 1 x per maand

Margo
5 juni 2022
Brandon
4 juni 2022

Duurden ruim 2 uur voor dat het eten er was Er zat geen sushi rijst onder de groot bow Dus smaakte nergens na We hadden ook green Samoaā€™s besteld En kregen Gyozo vegetarisch Normaal zijn we echt supper fan van jullie Maar deze keer was het echt heel slecht šŸ‘Ž

Mootasem
26 mei 2022

het was heerlijk en ook snel bezorgd.

Rasul
25 mei 2022

Perfect! De bezorger was ook vriendelijk!

Jordi sanchez
21 mei 2022

Super snelle bezorging en het eten is heerlijk

Rasul Aljebouri
18 mei 2022

Perfect & super lekker! De bezorger was ook heel vriendelijk! šŸ’Æ

Rasul Aljebouri
4 mei 2022

Perfect! Smaakte weer eens heerlijk! De bezorger was ook vriendelijk

rasul aljebouri
27 april 2022

Hij was dit keer echt super lekker!! Bezorger was ook vriendelijk

Rasul Aljebouri
22 april 2022

1e keer besteld en t was echt perfect t smaakte ook echt goed ik ga hier vaker bestellen!

Carmen
22 april 2022

Bestelling was een half uurtje later.

meefout
20 april 2022

Fantastische bowl, beste afhaal zaak van Almelo.

M.G
20 april 2022

Snel bezorgd , goede kwaliteit.

Carla
11 april 2022

Lekker gezond en makkelijk. Af en toe ontbreekt een ingrediƫnt dat uit gekozen is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

remie
10 april 2022

iets meer tonijn, rest was prima

Wilma
1 april 2022
Wout
29 maart 2022

Goed gevuld en snel klaar!

S. Kamst
28 maart 2022

Heerlijke Poke Bowl. Vers en meer dan voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esther
16 maart 2022
Rinus Stevelink
7 maart 2022

Meer dan 1,5 uur wachten voor er bezorgd wordt zonder bericht of melding gewoon erg slecht. Als je dan hoort dat ze maar 2 bezorgers hebben snap ik het, maar neem dan niet meer bestellingen aan of laat weten wat de besteltijd wordt voor je bestelt. Gebeld na 45 minuten. "Komt binnen 15 min. " werd gezegd. Uiteindelijk nog 45 min. langer moeten wachten.

Maarten
26 februari 2022

Goede ssrvice en lekkere poke bowls! Aanrader.

Manuela
22 februari 2022

Binnen de aangegeven tijd bezorgd. Minpuntje: de zoeteaardappelen waren niet helemaal gaar

Poelakker
20 februari 2022
Karin
17 februari 2022

Lekker gegeten, goed gevulde bowl. Op tijd bezorgd

fred
17 februari 2022

Was weer over heerlijk.

Manuela
4 februari 2022

Niks op aangemerkt, optijd en het eten was heerlijk

Margo
1 februari 2022
Nb
30 januari 2022
Anne
30 januari 2022
Carla
22 januari 2022

Lekkere veganistisch diner.

Alice Rekers
21 januari 2022

Normale pokebowl besteld, meer dan voldoende. Precies op tijd, nette bezorging

Lisa
13 januari 2022

Poke bowl was heerlijk de bezorging vreselijk hij wist de voordeur nog niet eens te vinden. Eenmaal gearriveerd was hij nog te beroerd om naar de voordeur te lopen en het eten normaal aan te geven. Vervolgens moest ik op sokken naar buiten om het aan te pakken. Jammer dat het personeel zo slecht is en het eten prima voor mij de laatste keer.

Ekkelenkamp
10 januari 2022

Heel veel, lekker vers en smaakt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Faj
8 januari 2022

Weer super

Herman
19 december 2021

Super lekker

Marjolijn
19 december 2021

Normaal gesproken altijd goed, nu ook weer, helaas zelf per abuis sla melange ipv mix aangekruist. Echter evengoed zeer gevulde poke bowl. Tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
18 december 2021

Helaas was avocado niet rijp.. Voor de rest top

Carla
16 december 2021

Het was een heerlijke vegetarisch poke bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elma
15 december 2021

Heel goed eten en mooi op tijd klaar gezet! Top!

E vB
15 december 2021

Allereerst was de bestelling een half uur later dan bevestigd. De mini loempia's waren koud en slap. Alleen de poke bowl zelf was in orde.

Herman
9 december 2021

Super lekker gegeten en goed geholpen.

C.Veen
6 december 2021

Verrassende en lekkere kennismaking,voor herhaling vatbaar!

Marrit
6 december 2021

Dit was echt belachelijk. We hadden ruim op tijd besteld en kregen het een uur en kwartier te laat!!!!!! Eerst werd er al een kwartier na levering gebeld dat de tonijn er niet was, of ik ook wat anders wou? Nee. Vervolgens zou het er met 20 min zijn. Half uur later maar weer gebeld, ā€˜de bezorger is onderweg, 5 minutenā€™. Dit waren niet de Nederlandse 5 minuten want dit heeft nog 25 minuten geduurd!!!!! Mij beloofd dat ik een kortingscode of iets zou krijgen, ook niks van gezien. Daarnaast de kwaliteit, wat normaliter wel goed is maar deze keer was de tonijn echt niet te pruimen waar je extra voor betaald evenals de mango, dat je het er zo op durft te doen wanneer je mensen er voor laat betalen. De avocado was zo hard, was ook niet eetbaar. 1 grote teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Borggreve
5 december 2021

De pokebowl was heel goed, echter wanneer deze 1uur en 10 minuten later komt dan de aangevraagde en bevestigde tijd is dat niet erg klantgericht vind ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gertjan
4 december 2021
Carmen
1 december 2021

Makkelijk te bestellen en snelle service! En niet te vergeten overheerlijke pokebowl. Bedankt pokebowl King Almelo!!!

Sylvia
22 november 2021

We hadden heerlijke pokebowls en een supersnelle bezorging!

Mirjam
15 november 2021

We hadden zsm aangegeven. Netjes mail terug dat het er met een uur zou zijn. Half uur later ging de bel al, netjes optijd en snelle bezorging. En om niet te vergeten, het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Otten
14 november 2021

Heerlijke poke bowl met verse ingrediƫnten gegeten, echte aanrader en de medium was voor mij ruim voldoende.Levering was ook redelijk snel en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brummer
13 oktober 2021

Weinig roomkaas. Een vogel poept nog meer. Over een hele kom wil ik ook graag bij elke hap alle smaken mogen proeven, ook die van de roomkaas. Al vaker geklaagd maar er word steeds niks mee gedaan. Wat heeft deze beoordeling dan voor zin? Na het telefonisch contact van vandaag ben ik benieuwd hoe het zal gaan met de volgende bestelling. Anders ben ik er echt wel klaar mee. Smaak is elke keer goed en ook de opmaak is prima

Alice Rekers
9 oktober 2021

Ruim voor de afgesproken tijd! Heel fijn!

Elma
3 oktober 2021

De bezorging was op tijd en het eten is heeeeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
29 september 2021

Grote bestelling, keurig op tijd, netjes verzorgd, heerlijk gegeten

fred
28 september 2021

zeer goed

Anoniem
20 september 2021

Heel erg fijn dat je je eigen poke bowl kunt samenstellen! De crispy chicken was heerlijk!

Carla
19 september 2021

Lekker gezond en snel

Steph
15 september 2021

Heerlijk zoals altijd en mooi op tijd volgens de inschatting van de levering. Helemaal happy.

Lara
10 september 2021

het kwam half uur later. Onze pauze was al voorbij.

Ester
10 september 2021

Ruim een uur na plaatsen bestelling werd ik gebeld dat het druk was en nog 30 tot 40 minuten zou duren. Bel dan bij ontvangen van de bestelling al dat het langer gaat duren, dan kan ik nog elders bestellen. Na 2 u en 45 minuten (om half 10 s avonds) had ik mijn eten. Gamba's volledig koud. Als "goedmaker" hadden ze 2 blikjes cola bij onze 3 poke bowls gedaan. De poke bowls op zichzelf waren prima.

Fred
3 september 2021

Prima, zoals altijd.

Carmina
31 augustus 2021

Helaas viel t eten niet goed dit keer. Iets was er helaas niet goed :(

Michiel
31 augustus 2021

Prima wrap

Lin
22 augustus 2021

Erg lekker en snel klaar!

Bossink
20 augustus 2021

Miste onze toppings

Greetje Nijboer
9 augustus 2021

Al vaak besteld en was altijd goed. Echter de laatste paar keer zat er niet in de bowl wat we besteld hadden en duurde de bezorging veel te lang. Bijna 1.5 uur op een maandag vind ik niet normaal!

Michel
9 augustus 2021

Het eten is hier opzich best lekker. Maar va. De laatste vier keer dat we hier hebben besteld ging er drie keer wat verkeerd en moest ik weer terug (wordt in mijn postcodegebied namelijk niet bezorgd) 1x totaal verkeerde dressing over mijn zalm. Smaakte totaal niet meer. 2. Grote bowl besteld, kleine gekregen 3. Bakken waren maar half vol. Ondanks dat het lekker is, bestel ik hier niet weer, want het duurt een eeuigsheid voordat je met zijn allen aan tafel zit en kunt gaan eten!

Sum
4 augustus 2021

Heerlijke pokebowl.

SY
2 augustus 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Carla
1 augustus 2021

Lekker eten. Als iets er niet is wordt je gebeld, kun je iets anders bestellen.

Letteboer
30 juli 2021

Heerlijk en snelle bezorging.

Mohamed
20 juli 2021

Lekker!!!

Cootje
18 juli 2021

Dat gaan we heel snel weer doen! Was heerlijkā€¦

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sum
18 juli 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
14 juli 2021

Hele lekkere bubble tea en pokƩ bowls (zelf samengesteld), maar de tofu was wat droog.

Jacobine
12 juli 2021

Zeer lekker eten . Snelle levering Een aanrader

CJF
29 juni 2021
Rianne Blaak
12 juni 2021

Complimenten, super lekker gegeten (alweer)!

Arini Parti
11 juni 2021
Carmina
11 juni 2021

Was dit keer iets minder lekker dan normaal.

Fred
6 juni 2021

heerlijk

N.
4 juni 2021
Manon
30 mei 2021
Salih
26 mei 2021

Het was erg lekker...ā™”!!!

-123
24 mei 2021
Fred
23 mei 2021

Zoals altijd uitstekend!

Ini
21 mei 2021

Supersnelle bezorging super royale pokebowl

RG
19 mei 2021
Maud
19 mei 2021
Goofy
13 mei 2021

Vlotte levering. De eerste keer dat ik dit gegeten heb. Apart maar wel lekker

Brummer
12 mei 2021

Topping en dressing worden steeds minder. Ik had dubbel creamcheese en teriyaki saus. Het leek er niet op zo weinig. Onze allereerste bestelling was tot nu toe het allerbest. Verder is de kwaliteit super goed

RG
12 mei 2021
Daphne
12 mei 2021

Super vers, heerlijke ingrediƫnten en goed gevuld.

Nadi
11 mei 2021

Geen kritiek maar meer een tip: voor de nacho supreme bowl als jullie de nachos apart doen inplaatst van onderin stoppen dan zou het wel lekker smaken. Maar wat ik heb gekregen was niet te eten. Chips waren niet allen nat en slap maar de hele bowl zelfs was een smeersel en zag er niet uit. Bezorging was wel heel snel.

Manon
10 mei 2021

Voor het eerst besteld en zeker niet voor de laatste keer. Eten was snel bezorgd en de poke bowl 3 x zalm was erg lekker!!

faj
9 mei 2021

KAN niet beter, denk ik

Lilian Roelink
9 mei 2021

Heerlijk en grote porties!

Valerie
9 mei 2021

Pokebowl is lekker alleen jammer van de service Bestelling niet klaar, toen verkeerde bestelling gekregen dus weer terug moeten, sojabonen bij besteld, deze waren helaas niet goed. Jammer want altijd groot fan van service pokeking in Zwolle

Bertine
1 mei 2021

Heerlijk eten , vriendelijke bediening

Inge schuiling
29 april 2021

Prima in orde, heel erg lekker! We komen zeker terug!

Artjom
28 april 2021

Lekkere poke, snel bezorgd, vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Borggreve
27 april 2021

Dit was onze eerste bestelling bij pokebowlking in Almelo. We hebben ervan genoten, wat een heerlijke pokebowl, super vers en ontzettend lekker. Ga zo door, wij gaan zeker opnieuw bestellen.

Annette
21 april 2021

Top kwaliteit en ook mooi op tijd. Zeker vaker bestellen!

Janien
20 april 2021

Zelf een medium pokebowl samengesteld. Hij was heerlijk. Verse ingrediƫnten en ruim voldoende, ik kon het bijna niet op.

Sharon
18 april 2021

De bestelde saus zat er niet overheen helaas.

Isa
18 april 2021
.......
14 april 2021

Te snel bezorgd. Geeft niet het gevoel van met zorg te zijn bereid. Zag er ook matig uit. Bowl te pittig. Voeg zelf liever de mate van pittigheid toe.

Cathy
13 april 2021

Het was erg lekker. Maar de volgende keer neem ik een ander sausje. Deze was voor mij veelste pittig.

Jessica
13 april 2021

Smaakt heerlijk. Ze waren iets vergeten wat kan gebeuren en zonder enig probleem werd het na gebracht met excuses

Myrett
12 april 2021

Was lekker, Alleen bij alle pokebowl als optie nacho's doen, nu bij de opmerkingen gezet maar dat is waarschijnlijk niet gelezen.

F. Van der Wees
11 april 2021

1e keer besteld en aangenaam verrast. (Ook voor het eerst een poke bowl gegeten dus) Goede kwaliteit, vers en erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging sneller dan aangegeven, dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
10 april 2021

We hebben nu ca. 5 keer poke bowls besteld. Ze zijn superlekker en de ingredienten zijn heel vers. Ze worden ook heel snel bezorgd. Onze complimenten.

Anoniem
7 april 2021

Heb 2 signiture boba tea besteld. Die waren gwn water met een heel klein beetje melk poeder. Als je ooit authentieke boba tea hebt gehad is dit gewoon troep. Verder hebben wij een salmon fiesta en een zelf samengestelde poke bowl besteld. Salmon fiesta was niet te eten want ten eerst had zalm totaal geen smaak, ten tweede zat er echt maar een druppeltje saus bovenop. Btw hoezo zit er in jullie poke bowls helemaal geen rijst..? Die zelf samengestelde poke bowl was wel prima vandaar een extra sterretje gegeven. Hoop dat jullie het in de toekomst beter zullen doen.

Henk
6 april 2021

Ruime voldoende als maaltijd en VERS. Top .

Bart
3 april 2021

Snel bezorgd, prima sushi, rijst was wat aan de kleffe kant.

Sidney
31 maart 2021
Marith
29 maart 2021

Er zat geen Boba in mijn Brown Sugar drankje terwijl ik hiervoor wel had betaald (passievrucht kost 0,50ā‚¬ extra). Foutjes kunnen gebeuren maar volgende keer liever niet! Ook zaten er geen cherry tomaten in mijn Pokebowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
26 maart 2021

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Mocht wel iets meer saus verder top. Nette levering

Sylvia
22 maart 2021

Heerlijk, goed en voldoende eten .

Esther
21 maart 2021

Supersnel bezorgd en de bowls kip en zalm waren heel erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 maart 2021
N fraay
20 maart 2021

Erg lekkere bowl, zelf samengesteld. Heb ook bubble tea besteld was erg lekker alleen jammer dat er niet meer keuze is in bubbels. Snelle bezorging eerder dan aan werd gegeven. Jullie hebben een bieuwe klant erbij

Faye
15 maart 2021
I.C.
12 maart 2021
Marlot
12 maart 2021
Marlot
8 maart 2021
CE
7 maart 2021

Heerlijke pokebowl en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mink
7 maart 2021

Snelle levering, duidelijke informatie (update bestel-status) en heerlijk eten.

Sanne
6 maart 2021

Heel erg lekkere poke bowls gehad, je krijgt veel in verhouding met de prijs en ook zeker goede en verse kwaliteit! Een aanrader dus!

Robert
6 maart 2021

Het was geweldig en veel.

E.H.
5 maart 2021

Voor het eerst een pokebowl besteld en is zeerzeker voor herhaling vatbaar. Echt heel lekker !

jasmijn
28 februari 2021

vrijdagavond hadden wij sushi besteld en ik was toen niet helemaal tevreden over de rijst. Ik werd gebeld en ze maakten excuses, er was inderdaad was. is gegaan. Ter compensatie kreeg ik dezelfde bestelling nog een keer gratis, super super netjes!! De rijst was dit keer goed, de vis was super vers en de bezorging was snel! Aanrader dus!

Artjom
28 februari 2021

Prima poke, naar mijn gevoel wat beperkt in keuzes, vergeleken met poke in grotere steden, maar al met al tevreden. Snel bezorgd ook.

jasmijn
27 februari 2021

De bestelling werd snel geleverd door een vriendelijke jongen. We hadden er ook een aantal warme dingetjes bij en die waren echt nog goed warm, dus complimenten daarvoor. Persoonlijk vond ik de sushi rijst echt heeel erg klef wat echt niet lekker was.. De smaak was matig om die reden zou ik iet weer bestellen.

Janique
26 februari 2021

We vonden het super lekker! Net zo goed als in Zwolle waar we normaal altijd naar toe gaan. Nu waren we in de buurt van Almelo! Zwolle kan nog wat leren van Almelo want de porties in Almelo zijn groter dan die in zwolle! Dus neem deze tip mee!šŸ˜€

XV
23 februari 2021

Een grote poke bowl besteld, erg lekker en goed gevuld! Het was mijn geld zeker waard

Chantal
21 februari 2021

Overheerlijke en meer dan genoeg

Sabine
19 februari 2021

Heerlijk gegeten. We hebben ƩƩn poke bowl medium en ƩƩn poke bowl large besteld. Beide zelf samengesteld. De verhouding tussen de rijst en de andere ingrediƫnten was prima. Heerlijk vers en de bestelling was mooi op tijd! Echt een aanrader!!!

Korte
17 februari 2021

We hebben voor de eerste keer bij u besteld en waren dik tevreden , dus voor herhaling vatbaar

Jessica
14 februari 2021
Fred
14 februari 2021

spicy shiso salmon en threesome salmon bowl besteld. Waren voortreffelijk. Alleen bij de laatste miste ik de pittige zalmsalade. Smaak was toch voortreffelijk

Anoniem
13 februari 2021

Vandaag voor de allereerste keer hier wat besteld. Ik had een pokƩbowl en bubble tea. Het was echt hƩƩl erg lekker! Ga hier vaker bestellen, Zeker een aanrader!!!

Helen
12 februari 2021

Eerste keer besteld. Heerlijke bowl. een beetje te weinig rijst, verder goed gevuld gewoon lekker šŸ˜‹ bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar šŸ‘Œ

Yvette SchĆ¼tte
11 februari 2021

Snelle bezorging, heerlijk gegeten.

Sidney
8 februari 2021

De Bubble tea's waren heel lekker!

Kim
6 februari 2021

was weer heerlijk, alleen jammer dat ze de eetstokjes vergeten waren šŸ™ˆ

Kimberley
6 februari 2021

Snelle levering, grote portie.. en betaalbaar!

Ellen
4 februari 2021
Oord
3 februari 2021

Eten was voortreffelijk bezorging was goed. Als het wat sneller was geweest ( nu ca. 1 uur) dan vijf sterren

As
3 februari 2021

Super lekkere pokebowls! En de bubble tea is echt een verslaving geworden! Misschien in de toekomst meer keuze bieden aan boba smaakjes. Dankjewel.

Br.
2 februari 2021

Erg lekker!

As
31 januari 2021

Bubble tea super lekker! Thanks. En ook snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary Weber
31 januari 2021

Erg lekker, ziet er goed uit.

MK
30 januari 2021

Eten genoeg! hartstikke lekker en veel. verder wouden we om 17.30 geleverd hebben maar was de bezorger er al om 17.05. Had net zo goed kunnen zijn dat we nog niet thuis waren. Dus liever iets meer aan de tijd houden.

Klok
30 januari 2021

Lekker gegeten en precies op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Sander
29 januari 2021
Britt C
26 januari 2021

Hele aardige mensen en super lekkere pokebowls en shushi. Bestelling was maar een paar minuten later dan gevraagd en toch werd er netjes excuses aangeboden. Ook een leuk berichtje gekregen i.v.m. verjaardag. Top ervaring!

Michiel
25 januari 2021

Besteld en stond netjes op tijd klaar. Als verrassing voor iemand gehaald en was groot succes! Het smaakte heerlijk werd er gezegd!!

Anoniem
24 januari 2021
Carmina
24 januari 2021

Heerlijke custom pokebowl.

K.E
23 januari 2021

Heerlijke zelf samengestelde pokebowl! Aanrader!!

Kim
20 januari 2021

Snelle bezorging en goed eten... ik bestel zeker nog een keer

Babette
18 januari 2021

Lang wachten bij ophalen terwijl en 5 mensen achter de balie stonden. Kwaliteit van eten was goed en maar wel een beetje koud doordat ik lang moest wachten.

Eline
18 januari 2021

Snelle bezorging en goed gevulde poke bowl. Ga zeker opnieuw bestellen.

Ersen
18 januari 2021

Pokebowl, gyoza & bubblethee besteld. Op de foto bij het bestellen zie je 3 garnalen in de bokebowl, wat krijg je "2garnalen". Bubblethee zaten maar 4bubble's in. Smaak was goed, daarom alsnog 3 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Poke Bowl King

Als gevolg van de grote druk die we zondag hebben gehad, zijn er enkele fouten gemaakt en dat is te verwachten. Dus we hopen dat je onze excuses accepteert ... Ik zal dit in ons systeem opnemen zodat je kunt krijgen wat je deze keer hebt gemist

Marion Wisse
17 januari 2021

De PokƩ Bowl Nacho Supreme Zalam was best aardig, maar had de zalm niet gebakken moeten zijn? Zo rauw smaakte deze vis smakeloos en voelde glibberig in de mond. Toch blij dat Almeloƫrs nu ook PokƩ Bowl kunnen proeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
17 januari 2021

We hadden poke bowls besteld. Het was heerlijk. We komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
17 januari 2021
Marith Vodegel
16 januari 2021

Bram: ā€œik vond het hele goeie, ik zou gewoon 5 sterren geven! misschien iets meer keuze in de boba balletjes?ā€ Sophie: ā€œprima! goed etenā€

Sanne
14 januari 2021
Krystle
13 januari 2021

De bestelling stond al klaar op het afgesproken tijdstip. De pokebowl was super lekker en goed gevuld. De optie om zelf samen te stellen bevalt mij goed, dan kun je zelf kiezen wat je lekker vindt. De bubble tea taro met tapioca was ook erg lekker. Ik kan niet wachten om de andere smaken ook te testen, alleen jammer dat jullie geen matcha smaak hebben die lijkt mij ook erg lekker! Deze tent is een goede aanwinst voor Almelo!

Bramer
12 januari 2021

Heerlijk, lekkere verse ingrediƫnten en goede porties, top!

S.
11 januari 2021

Meerdere pokebowls besteld en diverse bubble tea. Laten we beginnen met dat de bezorging optijd was top! Bij het openen van de bestelling kwamen we er al gauw achter dat er geen rietjes bij zaten voor de bubble tea en er op 1 pokebowl geen saus zat. Bij de andere pokebowl kreeg je saus apart wat letterlijk voor 1 hap was. Over de bubble tea valt helaas ook niet veel goeds te zeggen. Het smaakt helaas naar ranja met mega veel water. Ook betaal je 0,50 extra voor de topping boba passievrucht met granaatappelschillen waar je niet eens granaatappelschillen bij krijgt! de boba en jelly zijn ook heel erg weinig en smaakloos. Voor ons helaas de eerste en laatste keer.

Eef
11 januari 2021

Prima op tijd bezorgd, Goed verpakt maar vooral erg lekker!

Natasja
11 januari 2021

Heerlijk gegeten, eindelijk pokebowl en bubble tea in Almelo.

Nina
11 januari 2021

Lekkere verse ingrediƫnten, zeker niet te zuinig! Heb heerlijk gegeten. Enige minpuntje is de dressing die ik niet heb gekregen... maar zonder was het gelukkig ook smakelijk!

Joost
11 januari 2021

Wat heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
10 januari 2021

Een heerlijke poke bowl zelf samen gesteld. heerlijk vers en veel! En wat ook erg prettig is, is dat het niet 80% rijst en 20% toppings is. Het is eerder andersom. Dit restaurant heeft er een vaste klant bij! šŸ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
10 januari 2021

Wat leuk dat jullie hier zitten ! Qua boba was het een beetje licht qua smaak... de jellyā€™s vonden we een beetje week. Wel was alles goed verpakt! Misschien een tip om de volgende keer erop te zetten welke smaken het zijn bij een grote bestelling, dat was even puzzelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aziz
10 januari 2021

Supperlekker gegeten. Nog nooit zoiets lekkers gegeten. Aanwinst voor almelo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.