Beoordelingen van Poke Bowl King Almelo

Recente recensies

4.0
Sylvia
22 november 2021

We hadden heerlijke pokebowls en een supersnelle bezorging!

Mirjam
15 november 2021

We hadden zsm aangegeven. Netjes mail terug dat het er met een uur zou zijn. Half uur later ging de bel al, netjes optijd en snelle bezorging. En om niet te vergeten, het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Otten
14 november 2021

Heerlijke poke bowl met verse ingrediƫnten gegeten, echte aanrader en de medium was voor mij ruim voldoende.Levering was ook redelijk snel en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ā€”
12 november 2021

Lang gewacht, garnalen waren koud, rijst plakte te erg

Brummer
13 oktober 2021

Weinig roomkaas. Een vogel poept nog meer. Over een hele kom wil ik ook graag bij elke hap alle smaken mogen proeven, ook die van de roomkaas. Al vaker geklaagd maar er word steeds niks mee gedaan. Wat heeft deze beoordeling dan voor zin? Na het telefonisch contact van vandaag ben ik benieuwd hoe het zal gaan met de volgende bestelling. Anders ben ik er echt wel klaar mee. Smaak is elke keer goed en ook de opmaak is prima

Alice Rekers
9 oktober 2021

Ruim voor de afgesproken tijd! Heel fijn!

Elma
3 oktober 2021

De bezorging was op tijd en het eten is heeeeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
29 september 2021

Grote bestelling, keurig op tijd, netjes verzorgd, heerlijk gegeten

fred
28 september 2021

zeer goed

Frans duits
23 september 2021
Par
21 september 2021
Anoniem
20 september 2021

Heel erg fijn dat je je eigen poke bowl kunt samenstellen! De crispy chicken was heerlijk!

Carla
19 september 2021

Lekker gezond en snel

Steph
15 september 2021

Heerlijk zoals altijd en mooi op tijd volgens de inschatting van de levering. Helemaal happy.

Lara
10 september 2021

het kwam half uur later. Onze pauze was al voorbij.

Ester
10 september 2021

Ruim een uur na plaatsen bestelling werd ik gebeld dat het druk was en nog 30 tot 40 minuten zou duren. Bel dan bij ontvangen van de bestelling al dat het langer gaat duren, dan kan ik nog elders bestellen. Na 2 u en 45 minuten (om half 10 s avonds) had ik mijn eten. Gamba's volledig koud. Als "goedmaker" hadden ze 2 blikjes cola bij onze 3 poke bowls gedaan. De poke bowls op zichzelf waren prima.

Fred
3 september 2021

Prima, zoals altijd.

Sander
3 september 2021

Eten zou er op een donderdagavond 1 uur over doen, uiteindelijk twee en een half uur gewacht. Toko slecht bereikbaar, enige die opneemt is een bezorger die ruzie met je probeert te maken. Uiteindelijk de eigenaar gesproken die alles recht probeerde te breien, de rijst was namelijk op. Een halfuur later krijg ik koud eten. Hoe kan het eten koud zijn als de rijst net klaargemaakt is? Waarom rijdt de eigenaar rond terwijl de bezorger ( die hier duidelijk geen kwaliteiten in heeft) de telefoon aanneemt. Waardeloze service, iedereen houdt je een verhaal voor om maar van je af te zijn. Ik zal hier niet snel meer bestellen, 50% korting aangeboden voor mijn volgende bestelling uiteindelijk na 4x bellen, ga er denk ik geen gebruik van maken. Als je meer dan 2 uur doet over verzending van eten en geen contact opneemt met je klanten zit je ver over je capaciteiten, moet je meer mensen in dienst nemen of stoppen met reclame maken op grote platforms als thuisbezorgd.

Carmina
31 augustus 2021

Helaas viel t eten niet goed dit keer. Iets was er helaas niet goed :(

Michiel
31 augustus 2021

Prima wrap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lin
22 augustus 2021

Erg lekker en snel klaar!

Bossink
20 augustus 2021

Miste onze toppings

Greetje Nijboer
9 augustus 2021

Al vaak besteld en was altijd goed. Echter de laatste paar keer zat er niet in de bowl wat we besteld hadden en duurde de bezorging veel te lang. Bijna 1.5 uur op een maandag vind ik niet normaal!

Michel
9 augustus 2021

Het eten is hier opzich best lekker. Maar va. De laatste vier keer dat we hier hebben besteld ging er drie keer wat verkeerd en moest ik weer terug (wordt in mijn postcodegebied namelijk niet bezorgd) 1x totaal verkeerde dressing over mijn zalm. Smaakte totaal niet meer. 2. Grote bowl besteld, kleine gekregen 3. Bakken waren maar half vol. Ondanks dat het lekker is, bestel ik hier niet weer, want het duurt een eeuigsheid voordat je met zijn allen aan tafel zit en kunt gaan eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sum
4 augustus 2021

Heerlijke pokebowl.

SY
2 augustus 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Carla
1 augustus 2021

Lekker eten. Als iets er niet is wordt je gebeld, kun je iets anders bestellen.

Letteboer
30 juli 2021

Heerlijk en snelle bezorging.

Mohamed
20 juli 2021

Lekker!!!

Cootje
18 juli 2021

Dat gaan we heel snel weer doen! Was heerlijkā€¦

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sum
18 juli 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
14 juli 2021

Hele lekkere bubble tea en pokƩ bowls (zelf samengesteld), maar de tofu was wat droog.

Jacobine
12 juli 2021

Zeer lekker eten . Snelle levering Een aanrader

CJF
29 juni 2021
Rianne Blaak
12 juni 2021

Complimenten, super lekker gegeten (alweer)!

Arini Parti
11 juni 2021
Carmina
11 juni 2021

Was dit keer iets minder lekker dan normaal.

Fred
6 juni 2021

heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.
4 juni 2021
Manon
30 mei 2021
Salih
26 mei 2021

Het was erg lekker...ā™”!!!

-123
24 mei 2021
Fred
23 mei 2021

Zoals altijd uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ini
21 mei 2021

Supersnelle bezorging super royale pokebowl

RG
19 mei 2021
Maud
19 mei 2021
John
14 mei 2021

Heerlijk

Goofy
13 mei 2021

Vlotte levering. De eerste keer dat ik dit gegeten heb. Apart maar wel lekker

Brummer
12 mei 2021

Topping en dressing worden steeds minder. Ik had dubbel creamcheese en teriyaki saus. Het leek er niet op zo weinig. Onze allereerste bestelling was tot nu toe het allerbest. Verder is de kwaliteit super goed

RG
12 mei 2021
Daphne
12 mei 2021

Super vers, heerlijke ingrediƫnten en goed gevuld.

Nadi
11 mei 2021

Geen kritiek maar meer een tip: voor de nacho supreme bowl als jullie de nachos apart doen inplaatst van onderin stoppen dan zou het wel lekker smaken. Maar wat ik heb gekregen was niet te eten. Chips waren niet allen nat en slap maar de hele bowl zelfs was een smeersel en zag er niet uit. Bezorging was wel heel snel.

Manon
10 mei 2021

Voor het eerst besteld en zeker niet voor de laatste keer. Eten was snel bezorgd en de poke bowl 3 x zalm was erg lekker!!

faj
9 mei 2021

KAN niet beter, denk ik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian Roelink
9 mei 2021

Heerlijk en grote porties!

Valerie
9 mei 2021

Pokebowl is lekker alleen jammer van de service Bestelling niet klaar, toen verkeerde bestelling gekregen dus weer terug moeten, sojabonen bij besteld, deze waren helaas niet goed. Jammer want altijd groot fan van service pokeking in Zwolle

Bertine
1 mei 2021

Heerlijk eten , vriendelijke bediening

Inge schuiling
29 april 2021

Prima in orde, heel erg lekker! We komen zeker terug!

Artjom
28 april 2021

Lekkere poke, snel bezorgd, vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Borggreve
27 april 2021

Dit was onze eerste bestelling bij pokebowlking in Almelo. We hebben ervan genoten, wat een heerlijke pokebowl, super vers en ontzettend lekker. Ga zo door, wij gaan zeker opnieuw bestellen.

Annette
21 april 2021

Top kwaliteit en ook mooi op tijd. Zeker vaker bestellen!

Janien
20 april 2021

Zelf een medium pokebowl samengesteld. Hij was heerlijk. Verse ingrediƫnten en ruim voldoende, ik kon het bijna niet op.

Sharon
18 april 2021

De bestelde saus zat er niet overheen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa
18 april 2021
.......
14 april 2021

Te snel bezorgd. Geeft niet het gevoel van met zorg te zijn bereid. Zag er ook matig uit. Bowl te pittig. Voeg zelf liever de mate van pittigheid toe.

Cathy
13 april 2021

Het was erg lekker. Maar de volgende keer neem ik een ander sausje. Deze was voor mij veelste pittig.

Jessica
13 april 2021

Smaakt heerlijk. Ze waren iets vergeten wat kan gebeuren en zonder enig probleem werd het na gebracht met excuses

Myrett
12 april 2021

Was lekker, Alleen bij alle pokebowl als optie nacho's doen, nu bij de opmerkingen gezet maar dat is waarschijnlijk niet gelezen.

F. Van der Wees
11 april 2021

1e keer besteld en aangenaam verrast. (Ook voor het eerst een poke bowl gegeten dus) Goede kwaliteit, vers en erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging sneller dan aangegeven, dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
10 april 2021

We hebben nu ca. 5 keer poke bowls besteld. Ze zijn superlekker en de ingredienten zijn heel vers. Ze worden ook heel snel bezorgd. Onze complimenten.

Anoniem
7 april 2021

Heb 2 signiture boba tea besteld. Die waren gwn water met een heel klein beetje melk poeder. Als je ooit authentieke boba tea hebt gehad is dit gewoon troep. Verder hebben wij een salmon fiesta en een zelf samengestelde poke bowl besteld. Salmon fiesta was niet te eten want ten eerst had zalm totaal geen smaak, ten tweede zat er echt maar een druppeltje saus bovenop. Btw hoezo zit er in jullie poke bowls helemaal geen rijst..? Die zelf samengestelde poke bowl was wel prima vandaar een extra sterretje gegeven. Hoop dat jullie het in de toekomst beter zullen doen.

Henk
6 april 2021

Ruime voldoende als maaltijd en VERS. Top .

Bart
3 april 2021

Snel bezorgd, prima sushi, rijst was wat aan de kleffe kant.

Sidney
31 maart 2021
Marith
29 maart 2021

Er zat geen Boba in mijn Brown Sugar drankje terwijl ik hiervoor wel had betaald (passievrucht kost 0,50ā‚¬ extra). Foutjes kunnen gebeuren maar volgende keer liever niet! Ook zaten er geen cherry tomaten in mijn Pokebowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
26 maart 2021

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Mocht wel iets meer saus verder top. Nette levering

Sylvia
22 maart 2021

Heerlijk, goed en voldoende eten .

Esther
21 maart 2021

Supersnel bezorgd en de bowls kip en zalm waren heel erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 maart 2021
N fraay
20 maart 2021

Erg lekkere bowl, zelf samengesteld. Heb ook bubble tea besteld was erg lekker alleen jammer dat er niet meer keuze is in bubbels. Snelle bezorging eerder dan aan werd gegeven. Jullie hebben een bieuwe klant erbij

Faye
15 maart 2021
I.C.
12 maart 2021
Marlot
12 maart 2021
Marlot
8 maart 2021
CE
7 maart 2021

Heerlijke pokebowl en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mink
7 maart 2021

Snelle levering, duidelijke informatie (update bestel-status) en heerlijk eten.

Sanne
6 maart 2021

Heel erg lekkere poke bowls gehad, je krijgt veel in verhouding met de prijs en ook zeker goede en verse kwaliteit! Een aanrader dus!

Robert
6 maart 2021

Het was geweldig en veel.

E.H.
5 maart 2021

Voor het eerst een pokebowl besteld en is zeerzeker voor herhaling vatbaar. Echt heel lekker !

jasmijn
28 februari 2021

vrijdagavond hadden wij sushi besteld en ik was toen niet helemaal tevreden over de rijst. Ik werd gebeld en ze maakten excuses, er was inderdaad was. is gegaan. Ter compensatie kreeg ik dezelfde bestelling nog een keer gratis, super super netjes!! De rijst was dit keer goed, de vis was super vers en de bezorging was snel! Aanrader dus!

Artjom
28 februari 2021

Prima poke, naar mijn gevoel wat beperkt in keuzes, vergeleken met poke in grotere steden, maar al met al tevreden. Snel bezorgd ook.

jasmijn
27 februari 2021

De bestelling werd snel geleverd door een vriendelijke jongen. We hadden er ook een aantal warme dingetjes bij en die waren echt nog goed warm, dus complimenten daarvoor. Persoonlijk vond ik de sushi rijst echt heeel erg klef wat echt niet lekker was.. De smaak was matig om die reden zou ik iet weer bestellen.

Janique
26 februari 2021

We vonden het super lekker! Net zo goed als in Zwolle waar we normaal altijd naar toe gaan. Nu waren we in de buurt van Almelo! Zwolle kan nog wat leren van Almelo want de porties in Almelo zijn groter dan die in zwolle! Dus neem deze tip mee!šŸ˜€

XV
23 februari 2021

Een grote poke bowl besteld, erg lekker en goed gevuld! Het was mijn geld zeker waard

Chantal
21 februari 2021

Overheerlijke en meer dan genoeg

Sabine
19 februari 2021

Heerlijk gegeten. We hebben ƩƩn poke bowl medium en ƩƩn poke bowl large besteld. Beide zelf samengesteld. De verhouding tussen de rijst en de andere ingrediƫnten was prima. Heerlijk vers en de bestelling was mooi op tijd! Echt een aanrader!!!

Korte
17 februari 2021

We hebben voor de eerste keer bij u besteld en waren dik tevreden , dus voor herhaling vatbaar

Jessica
14 februari 2021
Fred
14 februari 2021

spicy shiso salmon en threesome salmon bowl besteld. Waren voortreffelijk. Alleen bij de laatste miste ik de pittige zalmsalade. Smaak was toch voortreffelijk

Anoniem
13 februari 2021

Vandaag voor de allereerste keer hier wat besteld. Ik had een pokƩbowl en bubble tea. Het was echt hƩƩl erg lekker! Ga hier vaker bestellen, Zeker een aanrader!!!

Helen
12 februari 2021

Eerste keer besteld. Heerlijke bowl. een beetje te weinig rijst, verder goed gevuld gewoon lekker šŸ˜‹ bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar šŸ‘Œ

Yvette SchĆ¼tte
11 februari 2021

Snelle bezorging, heerlijk gegeten.

Sidney
8 februari 2021

De Bubble tea's waren heel lekker!

Kim
6 februari 2021

was weer heerlijk, alleen jammer dat ze de eetstokjes vergeten waren šŸ™ˆ

Kimberley
6 februari 2021

Snelle levering, grote portie.. en betaalbaar!

Ellen
4 februari 2021
Oord
3 februari 2021

Eten was voortreffelijk bezorging was goed. Als het wat sneller was geweest ( nu ca. 1 uur) dan vijf sterren

As
3 februari 2021

Super lekkere pokebowls! En de bubble tea is echt een verslaving geworden! Misschien in de toekomst meer keuze bieden aan boba smaakjes. Dankjewel.

Br.
2 februari 2021

Erg lekker!

As
31 januari 2021

Bubble tea super lekker! Thanks. En ook snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary Weber
31 januari 2021

Erg lekker, ziet er goed uit.

MK
30 januari 2021

Eten genoeg! hartstikke lekker en veel. verder wouden we om 17.30 geleverd hebben maar was de bezorger er al om 17.05. Had net zo goed kunnen zijn dat we nog niet thuis waren. Dus liever iets meer aan de tijd houden.

Klok
30 januari 2021

Lekker gegeten en precies op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Sander
29 januari 2021
Britt C
26 januari 2021

Hele aardige mensen en super lekkere pokebowls en shushi. Bestelling was maar een paar minuten later dan gevraagd en toch werd er netjes excuses aangeboden. Ook een leuk berichtje gekregen i.v.m. verjaardag. Top ervaring!

Michiel
25 januari 2021

Besteld en stond netjes op tijd klaar. Als verrassing voor iemand gehaald en was groot succes! Het smaakte heerlijk werd er gezegd!!

Anoniem
24 januari 2021
Carmina
24 januari 2021

Heerlijke custom pokebowl.

K.E
23 januari 2021

Heerlijke zelf samengestelde pokebowl! Aanrader!!

Kim
20 januari 2021

Snelle bezorging en goed eten... ik bestel zeker nog een keer

Babette
18 januari 2021

Lang wachten bij ophalen terwijl en 5 mensen achter de balie stonden. Kwaliteit van eten was goed en maar wel een beetje koud doordat ik lang moest wachten.

Eline
18 januari 2021

Snelle bezorging en goed gevulde poke bowl. Ga zeker opnieuw bestellen.

Ersen
18 januari 2021

Pokebowl, gyoza & bubblethee besteld. Op de foto bij het bestellen zie je 3 garnalen in de bokebowl, wat krijg je "2garnalen". Bubblethee zaten maar 4bubble's in. Smaak was goed, daarom alsnog 3 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Poke Bowl King

Als gevolg van de grote druk die we zondag hebben gehad, zijn er enkele fouten gemaakt en dat is te verwachten. Dus we hopen dat je onze excuses accepteert ... Ik zal dit in ons systeem opnemen zodat je kunt krijgen wat je deze keer hebt gemist

Marion Wisse
17 januari 2021

De PokƩ Bowl Nacho Supreme Zalam was best aardig, maar had de zalm niet gebakken moeten zijn? Zo rauw smaakte deze vis smakeloos en voelde glibberig in de mond. Toch blij dat Almeloƫrs nu ook PokƩ Bowl kunnen proeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
17 januari 2021

We hadden poke bowls besteld. Het was heerlijk. We komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
17 januari 2021
Marith Vodegel
16 januari 2021

Bram: ā€œik vond het hele goeie, ik zou gewoon 5 sterren geven! misschien iets meer keuze in de boba balletjes?ā€ Sophie: ā€œprima! goed etenā€

Sanne
14 januari 2021
Krystle
13 januari 2021

De bestelling stond al klaar op het afgesproken tijdstip. De pokebowl was super lekker en goed gevuld. De optie om zelf samen te stellen bevalt mij goed, dan kun je zelf kiezen wat je lekker vindt. De bubble tea taro met tapioca was ook erg lekker. Ik kan niet wachten om de andere smaken ook te testen, alleen jammer dat jullie geen matcha smaak hebben die lijkt mij ook erg lekker! Deze tent is een goede aanwinst voor Almelo!

Bramer
12 januari 2021

Heerlijk, lekkere verse ingrediƫnten en goede porties, top!

S.
11 januari 2021

Meerdere pokebowls besteld en diverse bubble tea. Laten we beginnen met dat de bezorging optijd was top! Bij het openen van de bestelling kwamen we er al gauw achter dat er geen rietjes bij zaten voor de bubble tea en er op 1 pokebowl geen saus zat. Bij de andere pokebowl kreeg je saus apart wat letterlijk voor 1 hap was. Over de bubble tea valt helaas ook niet veel goeds te zeggen. Het smaakt helaas naar ranja met mega veel water. Ook betaal je 0,50 extra voor de topping boba passievrucht met granaatappelschillen waar je niet eens granaatappelschillen bij krijgt! de boba en jelly zijn ook heel erg weinig en smaakloos. Voor ons helaas de eerste en laatste keer.

Eef
11 januari 2021

Prima op tijd bezorgd, Goed verpakt maar vooral erg lekker!

Natasja
11 januari 2021

Heerlijk gegeten, eindelijk pokebowl en bubble tea in Almelo.

Nina
11 januari 2021

Lekkere verse ingrediƫnten, zeker niet te zuinig! Heb heerlijk gegeten. Enige minpuntje is de dressing die ik niet heb gekregen... maar zonder was het gelukkig ook smakelijk!

Joost
11 januari 2021

Wat heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
10 januari 2021

Een heerlijke poke bowl zelf samen gesteld. heerlijk vers en veel! En wat ook erg prettig is, is dat het niet 80% rijst en 20% toppings is. Het is eerder andersom. Dit restaurant heeft er een vaste klant bij! šŸ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
10 januari 2021

Wat leuk dat jullie hier zitten ! Qua boba was het een beetje licht qua smaak... de jellyā€™s vonden we een beetje week. Wel was alles goed verpakt! Misschien een tip om de volgende keer erop te zetten welke smaken het zijn bij een grote bestelling, dat was even puzzelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aziz
10 januari 2021

Supperlekker gegeten. Nog nooit zoiets lekkers gegeten. Aanwinst voor almelo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.